Cannondale Scapel si

Terug naar: Occasions
Cannondale Scapel  si
Cannondale Scapel  si
Cannondale Scapel  si

Prijs: €1500,00

Omschrijving:

 

De Scalpel-Si Hi-MOD 1 behoort tot een van de lichtste en snelste XC full-suspension mountainbikes van dit moment. Dit model is namelijk niet alleen voorzien van het extreem lichte Hi-MOD Carbon frame, maar is ook nog eens afgemonteerd met een volledige Shimano XTR versnellingsgroep. Dit zorgt voor zeer nauwkeurige schakel- en remprestaties, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden. Daarnaast heet Cannondale gebruik gemaakt van verschillende HollowGram componenten om het gewicht nog verder te reduceren, waaronder een HollowGram 23 Superlight wielset en een HollowGram crankstel.

De Lefty Ocho Carbon voorvork met 100mm veerweg en de Fox Float Factory DPS achterdemper zorgen ervoor dat je zoveel mogelijk grip en controle hebt op de meest technische stukken. Het verbreken van een persoonlijk record is dan ook nog nooit zo gemakkelijk geweest!

De Scalpel-Si modellenreeks van Cannondale bestaat uit full-suspension mountainbikes met een agressieve geometrie. Het stijve frame en de hoogwaardige afmontage zorgen ervoor dat deze modellen uitermate geschikt zijn voor de fanatieke en competitief ingestelde mountainbikers. De Scalpel-Si modellen zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten (M, L, XL) met zowel een carbon als een aluminium frame.

Wilt u meer informatie over dit product ?

Kom langs in een van onze winkels, of vul het formulier hieronder in en we nemen z.s.m. contact met u op!