Cannondale Mavaro Neo 1 LSTH 2023 Maat L/G

Terug naar: Opruiming aanbiedingen
Cannondale Mavaro Neo 1 LSTH 2023 Maat L/G

Prijs: €6099,00 €5399,00

Omschrijving:

 

Waarom is dit de fiets voor jou?

Jij wil maximaal genieten op je E-bike. Deze Mavaro Neo heeft een HeadShok-voorvork voor dat zijdezachte fietsgevoel, een eenvoudig step-thru-frame, een hobbelabsorberende zadelpen en rechtopstaande rijderspositie. Rijplezier tot de max dus.

De beste Bosch ebike-systemen zorgen ervoor dat je zonder enige moeite door de stad rijdt, zonder inspanning je volle tassen meeneemt en met een glimlach elke heuvel beklimt. Met een volle accu heb je een bereik van maximaal 146 km, dat maakt de bestemmingen die je kan en wil bereiken op de E-bike bijna onbeperkt. De ondersteuning die de Bosch motor levert voelt zo natuurlijk aan dat je amper merkt dat je zelf aan het fietsen bent. De perfecte combinatie van comfort, sportieve snelheid en veelzijdigheid dus. Bij een moderne levensstijl hoort goed bewegen en goed leven. Met een fraai en doelgericht design met naadloos geïntegreerde technologie en elegante functionaliteit is de Mavaro Neo is de perfecte aanvulling.

De Neo 1 is uitgerust met een Garmin achteruitkijk radar en geeft een waarschuwing op het stuur voor achteropkomend verkeer. De aandrijving met Enviolo 380 traploze naafversnellingen en een Gates CDX riem maakt schakelen niet alleen eindeloos en soepel, maar de gehele aandrijving is ook onderhoudsarm!

Waarom jij blij wordt van dit product
Movement that moves you. Van A naar B als een stukje kunst.
250W Bosch Performance Line CX motor. Met deze krachtige motor brengt je waar jij wil.
625Wh accu, geeft je een maximaal bereik van 146km
SmartForm C1 aluminium frame met lage instap en scherp sturende HeadShok Fatty geveerde voorvork
Enviolo Continously Variable Transmission drivetrain, onbezorgd rijplezier.
Gates Belt Drive riemaandrijving, onderhoudsarm.

 

Wilt u meer informatie over dit product ?

Kom langs in een van onze winkels, of vul het formulier hieronder in en we nemen z.s.m. contact met u op!