Welkom bij onze Service pagina

Mulder2Wielers heeft een moderne en goed uitgeruste werkplaats. U kunt voor alle reparaties voor iedere fiets bij ons terecht; onze monteurs beschikken over de juiste opleiding en ervaring. Natuurlijk beschikken wij over het juiste gereedschap. Ook kunnen wij uw fiets periodiek onderhouden, dit om grotere gebreken en dure reparaties te voorkomen, uw fiets verdient het! Op een goed verzorgde fiets rijdt u veel prettiger!

Gecertificeerd e-bikespecialist

Daarnaast is Mulder2Wielers gecertificeerd e-bikespecialist. Met jarenlange ervaring in het onderhouden en repareren van e-bikes, kunnen we u helpen met het verhelpen van storingen aan uw e-bike, maar ook met het opnieuw bouwen van wielenbouw en wielenvlechten. Zelfs wanneer u een specifieke vraag naar een bepaald type naaf hebt, kunnen we hiermee helpen. Iedere medewerker van Mulder2Wielers heeft hierin zijn eigen specialiteit.

Garantie en reparaties

Op de door ons uitgevoerde reparatie geven wij uiteraard garantie. Wij streven ernaar dat elke reparatie nog dezelfde dag wordt uitgevoerd; mocht dat niet het geval zijn, dan hebben wij een leenfiets voor u beschikbaar.

ONZE NIEUWE OCCASIONS