Sportief

Van Race, ATB en Trekking. Mulder2Wielers heeft een rijkelijk assortiment van de beste merken!

Geïnteresseerd? Neem contact op >>

Touring fietsen Winschoten

Voor de sportieve toerfietser hebben wij multifunctionele, compleet uitgeruste en relatief zeer lichte modellen. Lekkere lichte allrounders met een luxe uitstraling; ideaal als vakantiefiets maar ook heel geschikt voor woon-werkverkeer. Door de sportieve zithouding gaat het fietsen bijna als vanzelf.

Mountainbiken, grenzen verleggen

Onze selecte collectie mountainbikes bestaat uit het oog springende allrounders, die vooral op technisch moeilijke trails hun meerwaarde bewijzen.

Voor mountainbikers is geen uitdaging te groot. Hun passie is grenzen verleggen, het onmogelijke mogelijk maken. Met diezelfde passie geven wij u het beste advies!

Wielrennen, willen winnen

Wie wil winnen kan niets aan het toeval overlaten. Een perfecte voorbereiding betekent optimaal getraind zijn en zorgen voor het beste materiaal.

Onze collectie racefietsen is het resultaat van een intense samenwerking met professionele teams en sporters, zoals de renners van het KOGA-Cycling Team en de baanrenners uit de Nederlandse KNWU-Selectie.

Trekking

Fietsen is een geweldige manier om de wereld te ontdekken, ver of dichtbij. Wij hebben er fietsen voor: Robuust, duurzaam en tot in de detail perfect functionerend. Modellen die zich onderweg ruimschoots hebben bewezen, steeds voorzien van de laatste technische snufjes en slimme, gewichtsbesparende oplossingen.

Met zo'n fiets kun je de wereld aan!

Bekijk onze helmen

Privacy Disclaimer | Cookiebeleid
|