Trekking fietsen

Een trekkingfiets is een fiets die speciaal ontworpen of aangepast is om fietsvakanties te maken. Het belangrijkste verschil tussen een trekking fiets  en een gewone stadsfiets of racefiets is dat er meer bagage kan worden meegedragen zo kunt u de hele wereld aan !

Onze trekking fietsen zijn robuust, duurzaam en van alle gemakken voorzien. Bovendien is een trekking fiets gigantisch comfortabel; u moet er ten slotte grote afstanden mee kunnen afleggen. Wilt u graag een trekking fiets kopen? In onze fietsenzaak staan we u graag bij met advies over ons ruime aanbod trekking fietsen. We helpen u graag.

 

 

Geïnteresseerd? Neem contact op >>

Elektrische trekking fiets kopen

Een trekking fiets is ontworpen om lange fietsafstanden af te kunnen leggen. Een elektrische trekking fiets geeft net dat steuntje in de rug om de lange afstanden comfortabel af te kunnen leggen; of u nu opwaarts of met tegenwind rijdt. Een elektrische trekking fiets heeft een sportieve uitstraling. Bent u benieuwd naar onze elektrische trekking fietsen? Kom dan proefrijden bij Mulder2Wielers!